Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Invigning

Morsan har sminkat över ica-påsarna, tagit på de fräcka glasögonen. Loppan kör dagen till ära den nya mössan som jag virkat åt henne samt uggleoutfiten från Newbie. Tanken var att hon skulle ha den längre fram, men eftersom att hon fortsätter att växa i rasande fart så passar den nu trots att det är en 74. Nu vill jag gärna stanna tiden lite. Vill inte att hon ska bli stor så fort.

Nu sticker vi och möter upp janni och Ellen. Mobilias nyöppning står på schemat. Bara för att vi kan!

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 × = femton