Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Pirrar

Det pirrar i min mage lite såhär på fredagsmorgonkvisten. Loppan ligger och sover bredvid mig och jag ligger mest och lyssnar på hennes små gosiga andetag. Natten har varit så mycket bättre. Känner mig som en ny människa. Hoppas att det fortsätter så.

Blev lite spontanplanering av kvällen som kommer. Middag och bowling med goda vänner står på schemat, så Loppan skall vara ett par timmar hemma hos mormor och morfar Jan. Skall bli kul att vara ”bara” Hanna och Emil, fixa till sig lite extra och äta en middag i lugn och ro. Tror att agnes kommer tycka att det är lajbans att ha mormor och morfar Jan för sig själv. Oavsett så kommer de tycka att det är väldigt lajbans att ha Agnes för sig själv. Win win!

Nu skall jag hoppa upp ur sängen. Idag väntar lunch hemma hos sara.

Vi hörs senare. Ha en skön fredag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − 2 =