Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vägningsfredag

Hade en känsla av att denna vecka inte skulle ha gått så bra som övriga. Har inte planerat fullt ut, utan har höftat lite och inte mätt ordentligt. Ibland måste man såklart få ha sådana veckor också, men, för att viktväktarna skall fungera ordentligt är planering A och O. Tråkigt men sant.

Veckans vikt låg på -0,5 kg (vilket jag såklart är nöjd med ändå). Nu ligger jag på en total viktnedgång på 11,7 kg. Mitt mål för veckan var – 12 kg totalt, men det tar jag nästa vecka.

Känslan av att vågen sakta men säkert pekar nedåt vecka efter vecka är underbar. Denna vecka har jag highfivat mig själv ett par gånger när jag bland annat fick på mig ett par byxor som jag inte kunnat använda på mycket länge, när jag insåg att ett par byxor som tidigare var astajta börjar bli stora (synd på ett sätt, för de är jäkligt snygga, haha!) och en sista gång när jag köpte ett par nya leggings och kunde gå ner en storlek. Tjohoo!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 + fyra =