Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

För bra..

För bra för att vara sant!

Vi åkte som sagt till center syd idag och besökte lite olika affärer. Vi började på swedala outlet. Det var en överlycklig hanna som kom ut därifrån vill jag lova.

Vi tar det från början. För två år sedan sa jag att jag behövde en ny vinterjacka då jackan jag haft nu hängt med i en 5-6 år och var sugen på en från svea. Men tyckte att 3000-3500 var alldeles för mycket pengar just då. Sedan dess har den legat i bakhuvudet.  Idag när vi kommer till swedala så hänger såklart den jackan där för halva priset (1750 kr). Som grädde på moset hade jag tidigare i veckan fått en rabattkupong till min mail som gav mig halva priset på en valfri vara. Det innebär att jag fick min jacka för 875 riksdaler. Snacka om flyt!

image

Emil fick även han en del kläder och en ny snygg vinterjacka. Efter shoppingturen körde vi inom en av hans kusiner och hälsade på lite fort. Även emils farbror och faster kom förbi. Vi stannade en stund innan vi styrde saaben mot malmö. Inom svärisarna där vi skulle hämta lite saker och säga hej till ralle som är nere från nybro över helgen.

Nu är vi på väg hem efter en riktigt härlig familjedag. Ikväll väntar middag och mys med mina kärlekar. Är så himla glad över de människor jag har runt omkring mig.

2 reaktioner på ”För bra..

  1. Ja härligt fynd:) Kul att ni kom inom en runda! Vi får ses lite längre nästa gång:) Kram och ha en skön söndag
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 − två =