Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Gårdagskvällen

Vilken kväll det blev. Först tapas på Restaurang Davidshall och sedan bowling på big bowl. Maten var fantastisk så det rekommenderar jag verkligen. Mysigt ställe och maten var väldigt god.

Bowlingen var bra den med. Inledde med en strike och en bra förstarunda som landade på 135p. Fint!

Vi var hemma hos mamma och jan lite innan tolv. Agnes hade skött sig och sov gott när vi kom. Det känns så skönt att det går bra att lämna bort henne. Jag kan ärligt säga att jag inte alls känner mig orolig. Visst tänker jag på henne och funderar på hur hon har det. Men jag känner att det är viktigt att få tiden med emil och vännerna också.

Nu är vi på väg till center syd. Egentligen hade vi tänkt oss mobilia men när vi funderade närmare på det så kände vi att där kommer vara lite för mycket folk. Så center syd med världens finaste familj it is.

image

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 − två =