Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Egenkär

Agnes tyckte att det var morgon redan vid sex. Öhh! Det tyckte inte hennes mamma. Men vad gör man? Bara till att studsa upp ur sängen och starta dagen. Fick försöka hålla henne vaken så länge som möjligt nu på morgonen med tanke på att det är babysim idag. Till slut gick det inte längre, då hon nästan somnade sittandes vid köksbordet. Innan dess satt loppan och skrattade åt sig själv i spegeln.

image

image

image

Nu är vi på väg till babysimmet. Idag är det emil som ska bada med lilla loppan. Han flexar lunchen lite så att han också kan vara med. Jag kommer att ha kameran i högsta hugg.

Hörs senare.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× nio = 63