Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Slice of life

Godmorgon! Morgon och morgon. Men hej på er iallafall. Hoppas att allt är bra. Här är det bara fint. Har spenderat förmiddagen ute med familjen. Inledde på lekplatsen, fortsatte med fruktstund hos mamma och Jan och avslutade med en stunds skitsnack med grannarna medan barnen busade runt.

Lunchen ligger magen, Agnes sover och jag och Emil har äntligen fått upp pläden på väggen. Blev precis sådär snyggt som jag föreställt mig. En riktig färgklick som lyfter rummet.

Vad tycks?

image

/Mamma till Agnes ♡

3 reaktioner på ”Slice of life

  1. Hej
    Undrar om detta är ullpläden eller scarfen? Isf hur har du tagit fått bort fransarna runt om pläden ? Mvh Jennifer

  2. Jag har sytt på små metallringar på baksidan av pläden som jag sedan krokat på spikarna. /Hanna
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× fem = 35