Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ett skämt?! 

Ja, jag trodde nästan att det var ett aprilskämt imorse då Agnes vaknade och sa att hon var stopp i näsan och inte kunde andas. Mycket riktigt. Massor med snor. Vi snackar typ tredje förkylningen på fyra veckor. Kom igen! Såg även att hon hade en liten prick på kinden. Nu efter lunch tycker jag att den har blivit större än imorse, så jag funderar på om det kan vara vattkoppor. Änsålänge har hon bara den. 

Håller tummarna för att det inte är vattkoppor och att Vera slipper en omgång förkylning till. 

Vår förmiddag spenderades på Burlöv center. Hade lite småsaker att fixa. Något fick vi gjort, resten får jag beställa på nätet. 

Nu ligger lunchen i magen och vi är ute i trädgården och njuter av solen. Ikväll blir det tjejkväll för min del. Och för Vera. 

Vad tror ni?! Vattkoppor eller ej? 

  

En reaktion på ”Ett skämt?! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta × = 8