Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vera 1 år och 5 månader

Vera min Vera – 1 år och 5 månader har gått sedan hon föddes. Denna lilla älskade virvelvind. Hon är en så självklar del i vår familj. Den sista pusselbiten och världens bästa lillasyster. Det lockiga håret, det härliga leendet och med konstant bus i blicken. Hon tar för sig, hon vet precis vad hon vill och vad hon inte vill. Hon har ett humör som heter duga. 

Hon lullar runt och upptäcker allt runt omkring sig och hon fullkomligt älskar att läsa böcker! Om och om igen skall de läsas. Hon älskar djur framförallt kor och hundar. Hon är orädd och klappar mer än gärna! Hon förstår massor och hennes ordförråd blir större för varje dag som går. Ord som kommer ur den lilla munnen numera är mamma, pappa, bok, skor, tack, ko, katt, bada, plaska, dricka, jacka, hej, hallå, hejdå, napp, snutte, klocka, mjölk, skål, slut, mer, mormor, morfar, farmor, farfar klänning, bil, traktor och säkert några till. 

Hon har en så härlig personlighet och jag vet att jag är partisk, men denna ungen är så himla cool! Älskar att se henne utvecklas och bli en alldeles egen person. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta + 3 =