Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Stughäng

Våra första semesterdagar har vi spenderats stugan tillsammans med Emils kusin Emma med familj. Vi har haft riktigt härliga dagar. Vi har njutit av skog och lugn, varit på Ölands djurpark, shoppat i Kosta, Barnen har lekt, vi har plockat blåbär och kantareller, vi har tränat, ätit gott, spelat kort om kvällarna och skrattat massor. Riktigt härligt häng med andra ord. Lite trist att åka hem får jag erkänna. Hade gärna stannat ett par dagar till. 

Här kommer en hel massa bilder som tagits under dagarna. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − två =