Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Välbehövlig paus

Godmorgon! Hoppas att allt är bra med er. Har varit dålig uppdatering på senaste. Det beror både på att tiden inte riktigt räckt till, men också på att skrivlusten inte har funnits där. Jag som egentligen älskar att skriva.

Sex veckors semester har passerat och de har varit riktigt sköna. Vi har haft väldigt mycket kvalitetstid hela familjen vilket känns värdefullt. Vi har hittat på massor med skojigheter och samlat på oss en hel hög fina sommarminnen. Stugan, Danmark, Kroatien och hemmahäng för att nämna några platser.

Agnes har utvecklats massor denna sommar. All den där klumpigheten som de har som små är som bortblåst och hon har blivit väldigt fysisk. Hon klättrar och springer som aldrig förr. Ibland så att man får hålla andan och denna sommaren har hon lärt sig cykla och simma. Jag är så sanslöst imponerad av hennes vilja att lära sig. Och stoltheten i hennes ögon när hon klarar av det är verkligen obetalbar. Min lilla stora tjej!

Även Vera är det full fart på. Hon pratar, pratar och pratar. Hon är väldigt rolig att hänga med och hon har verkligen gått från att vara bebis till ett barn. Så häftigt! Hon har ett humör som heter duga, men de stunder som hon smäller av världens leende är betydligt fler.

Som sagt, semestern är över och jag är tillbaks på jobb. Emil håller på att skola in Vera på förskolan och även Agnes håller på att komma in i förskolelivet igen. Om 1,5 vecka börjar även Emil jobba och en helt ny vardag ligger framför oss. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning, men jag intalar mig att det blir bra.

Som ni säkert förstår har det tagits massor med bilder denna sommar. Så jag får bjuda på dem lite eftersom. Här kommer några.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 − = ett