Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

ATT FÅ NÅGOT GJORT

Jag lyckades komma iväg och träna ikväll. Blev en timmes träning ifs. Men det är bättre än inget förståss. Jag tog i lite mer bara för det. :) .

 Har jag nämnt frästen att jag börjat träna på 24/7 ?? Maybe not? Jaja, idag var det en vecka sedan jag började och det har varit så skönt. Jag trodde jag skulle tröttna efter en dag men, jag kom istället på att det var just vad jag behövde.

Släppa allt, gå dit och träna och bara tänka på det, inget annat. Egentid helt enkelt! :)

 Nu har jag hunnit natta Alvin och satt på tvättmaskinen med kläder. Datorn är i knät och serierna (precis samma som igår) går i repris på tv. ;) …. Å fy f*n vad jag är sugen på pannkakor!

b3693b7117f5d2e09eab24005e99be0d_358x480
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 2