Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Bebis första gång i gunga! + tips om varma promenadskor pleas??

Sitter å glor fotboll med The Family… Haha portugal körvöver Bosnien som fan! Just nu står det 6 – 2 … Å tror ni Bosnien kommer i kapp? Hahaha NEVER! ;)

…btw tror pappa snart får hjärtattack enligt mina bedömningar av humör?

… Okejdå till nått viktigare! Är inget fotbollfan… Påtal om det så kan man inte hänga på fb just pga att när Bosnien spelar så förvandlas ALLTID min fb till värsta fancluben… Å det är inte speciellt kul att läsa 100+ inlägg efter varandra om hur många mål den å den har gjort, eller fuck ronaldo eller dzeko eller vem de nu e… Ni fattar!

…ja just det! Till nått viktigare sa vi?

Bebis å jag var ute idag! Skulle gå 4km men nope.. Det blev 6km istället! :D … sjukt roligt!

Å han fick för första gången gunga! Gissa om det uppskattades!? Oouh ja! Han var hur nöjd å glad som helst! … Jag klantade mig lite först. Klädde honom i överall å mössa å hela köret men glömde stövlisarna. Eller ja, glömde å glömde – iom jag alltid brukar ha dom i korgen under vagnsätet så tänkte jag stt jag sätter på dom på honom när vi är framme på lekplatsen, då han även hade sin tjocka filt på sig. :)

Väl framme hittade jag inga stövlisar å kom på att jag tatt ut dom för att visa till älskling å hans syster å glömde lägga tbx dom… Så för att korta ner babblet så fick vi dra in på åhlens å köpa andra, som jag faktiskt tyckte verkade sjukt mkt mysigare än hans stövlisar (bebisuggs) …

Så så är det! … Nu ska jag bara hitta mig några VARMA WALKINGSKOR som går att ha på vintern oxå.

Mina vanliga stövlar dödade mina fötter idag..

…Men då jag är världens nybörjare på detta så hade det inte varit helt fel med hjälp och tips från någon mamma här på minbebis?? :)
Gärna kläder å sånt oxå??

PLEAS? :)

image

Uppdaterat från mobilen (WordPress for Android) // MyBabySunshine


Uppdate! – … Tog lite tid att skriva från mobilen ser jag nu. Fotbollen är ju färdig för ett tag sen. Det slutade med 6 – 2 för portugal!  Haha
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 8