Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Besviken på mig själv…

Asså åh, jag fuskade med dieten idag…

Mamma å pappa beställde hem pizza å självklart skulle jag prova en bit då jag inte ätit pizza på mer än ett halvår… :( nej. Dag 1 får bli från och med imorgon!

Det började ju skitbra fram till att det luktade pizza i hela lägenheten..

…shame on me!

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = fyrtio