Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Det går jättebraa!

Jag blir less på WordPress på mobilen… Det är inte första gången jag skriver ett inlägg som försvinner när jag sen ska lägga upp det…

Märkte inte det förrän nu heller när jag letade efter inlägget.. Imorse skrev jag precis när jag vaknat om min trevliga händelse imorse…

Men inlägget är borta? .. Ja i alla fall så blev jag väckt av Alvin som bet som fan i min tumme imorse… Stackars unge fick värsta chocken när jag vaknade upp skrikandes.. Haha


Han sover nu i alla fall.. Jag har duschat en snabbis, snackat med Adis och familjen, därefter bara med hans syster… Sen har jag och Alvin dansat till musik medan jag sminkat mig… :) Och sen pallade inte Alvin med så han fick en flaska mjölk och deckade..

Jag däremot håller på med dieten.. Ska ta mig en chokladshake nu MEN jag fuskar och äter Apelsin oxå… Tror inte jag blir speciellt fet av den nej.. Haha

I övrigt går det skitbra faktiskt.. Jag känner inte att jag behöver äta någon choklad när jag dricker chokladshake.. Och blir jag ”tuggsugen” så tar jag nån bit apelsin eller någon annan frukt så det suget försvinner.. Å jag är faktiskt otroligt förvånad hur bra det går!

Tummen upp! Detta fixar Nuki! ;D

DSC_0322
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fyra = 24