Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Det löser sig…

Var uppe imorse och ringde BVC, hon är ledig idag. Så jag ringde vanliga Vårdcentralen och frågade om råd. Fick till svar att det lät som en allergisk reaktion på antingen mat eller tvättmedel å så. Vilket jag misstänkte igår kväll då jag sökte på internet.

Det är mycket möjligt att det är anledningen till varför han blir så irriterad och ledsen. När jag förklarade att prickarna inte syntes förrän igår förutom den lilla vid naveln som jag trodde han rivit sig själv, sa dom på vårdcentralen att det inte gjorde något för dom ”fanns där” .. mindre synliga bara. Sen att han dreglar så mycket, kan oxå ha en betydelse till varför det blir så. Men det hade hållit sig under hakan ner till brösten. Inga armar eller navel..

Så till råd fick jag att hålla honom sval och OM jag hade någon möjlighet – använda potatismjöl! Det skulle hjälpa mot svedan…

… imorgon blir det ett samtal till BVC för säkerhetskull!

DSC_0657♡ I LOVE YOU ♡

Försökte väcka plutten innan så han kan få va uppe ett tag å sova lite sen igen men det gick inte så värst bra.. Han får inte upp ögonen! Haha han är värre än mig när jag blir trött! :D

… Nu ska jag lägga ner disken i diskmaskinen så jag slipper det sen. Därefter blir det myspys framför tvn med frukost! Haha hoppas inte pappa kommer hem tidigt från jobbet.. för då får jag inte en ända chans i världen att se något alls på tvn (om jag inte vill sitta å glo sportkanaler med honom) ..

Hej sålänge! ♡

mbssdddd

En reaktion på ”Det löser sig…

  1. SV, Riktigt bra avslutning på dagen! Not.! :)
    Hoppas det löser sig med eksemen/utslagen. Tips om det är tvättmedel, vi använder Neutral den utan parfym och allt annat. Finns på Willys bland annat. Vita förpackningar och blå text : )
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 7 = noll