Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Funkar som den ska!

Hemtelefonen kopplades idag och funkar bra!

När jag skulle ringa en signal till Adis för att han skulle spara numret så gick det inte. Å jag ringde en signal till både hans mamma och hans syster, å de gick inte heller. Så dom försökte ringa till hemtelefonen för att se om dom kunde nå mig, men de gick inte det heller…

Så då ringde jag telebolaget å dom skulle göra en felsökning… Men vi kom därefter på att de i Bosnien haft lite problem med nätet å att det var därför de inte gick… Så då fick ja ringa till telebolaget igen och förklara saken… men ja… de gick bra tillslut! :)

… Körde med en stunds spel på facebook och nu lite Tv. Huvudvärken smyger sig på…

Later!

image

…Posted by using WordPress for Android
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × = trettio sex