Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

GAAAAAAAAAAAH!

Ungen bara skriker å skriker å mina öron spräng snart!! Eller så rinner hjärnan ut! Vaaaad är det med honom!?

En sak är säker, imorgon blir det samtal till BVC såfort klockan slår 8!! Herregud detta är ju fanimig sjukt!! Både jag och mamma har gått runt med honom och försökt få honom tyst. Han blir tyst i 10 minuter å sätter sen igång igen! åhh!

Jag var tvungen att komma ut från duschen innan jag ens hade duschat färdigt för att han skrek så sjukt! Det hade inte förvånat mig om våra grannar som är så bra på att klaga gjorde det till hyresvärden!

Jag tycker både synd om honom och om min mamma som ska upp kl 6. Alltså om 3,5h . Och han lär ju inte somna på ett bra tag till!

neej jag vet inte! Vad gör man?? :(

mbssdddd

En reaktion på ”GAAAAAAAAAAAH!

  1. Men tack ska du ha :) Kul att du följer bloggen.

    Ang ditt skrikproblem, har ni funderat på om det kanske har med magen att göra? Har ni testat att ge honom alvedon? Om det är tänderna så kan det lindra, särskilt om man gnuggar lite flytande mot tandköttet. Det har fungerat för oss iaf. Vad jag även gjorde med Viggo en gång var att jag tog hans tandborste (bebistandborste från jordan) och doppade lite i flytande alvedon och borstade tandköttet på honom. Det blödde men tanden kom igenom och han blev helt lugn efter :D Men du bör nog känna efter i tandköttet dock innan du gör ngt drastiskt… Det kan ju vara ngt annat med…. Hoppas detta hjälper lite iaf :)

    Kramar till dig och lilleman
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − 4 =