Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Gomorron gott folk!

Vi är hemma igen efter att varit hos syrran fram till igår. Skit mysigt!!

Iaf.. vi är hemma nu. Eller ja, igår. Jag är uppe med mamma nu efter en god natts sömn. Hon ska inte på jobb förrän efter lillbrorsans utvecklingssamtal som är halv 10. Så vi sitter och dricker kaffe å snackar allmänt skit bara. Haha

Bebis sover för fullt! Jag somnade skittidigt igår kväll medan han satt uppe till 12 med mamma och pappa. Han vaknade en gång imorse runt 4 för käk och har fortsatt sova igen! Åh, jag hoppas detta håller i sig nu, att han inte ändrar på sovrutinerna igen! Hela veckan har han sovit så bra…

…Vi håller tummarna! :)

DSC_0091 (2)

I måndags kom mina saker hem. Alla faktiskt! :) .. Mina two way pennor från tradera och från nagelgiganten kom mina penslar och nagelklippare! Allt på samma dag! :D Glad blev jag! .. Nu kan det målas! Ända som saknas är dottingtool med större plupp. Men det kan jag fixa med några knappnålar! :)

…yes box! Nu mina kära blir det frukost. Mår illa av hungern!

Hej sålänge!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = sju