Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

HAN SA MAMMA!!!

Åhhh! En liten nyhet till hälsning här då!! Alvin vaknade för en stund sen och efter att han ätit tittade han på sin hoppgunga och sträckte ut händerna mot den.. å så från ingenstan…. MAMMA!!! Han sa de 3 gånger!! :D

Åhh så roligt!! Jag blev helt glaaad!! Så sött!

En reaktion på ”HAN SA MAMMA!!!

  1. åh vad gulligt, blir tårögd! vad härligt, längtar tills det blir min tur
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = 11