Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Huvudvärk i 5 månader!

Kyligt på balkongen imorse!

image

Dessa dagarna har bloggen fått vila från inlägg då jag inte mått bra alls.

Det började med onsdagen då vi skulle på föreläsning med jobbet på kvällen. Slutade med att jag inte följde med alls.

Enda sedan jag blev gravid så har jag i princip haft huvudvärk varje dag. De dagarna jag varit fri har varit som i himmelen! Resten, ett helvete!

I onsdags gick helvetet igång rejält! Slutade med sjukskrivning från jobb både torsdag och fredag i hopp om att det blir bättre.

Alvedonen håller värken borta någorlunda men inte alls helt. Tar jag inte Alvedon var 4h så är det kört!

Det sitter i axlar och nacke, jag vet var problemet kommer ifrån och jag har provat massage, akupunktur och övningar som sjukgymnasterna visat mig. Det hjälper för stunden sen är vi igång igen.

Förr, när denna sortens smärta gick igång så räckte diklofenak och naproxen. Jag tog antingen eller, som en kur i några dagar sen var det borta. Men nu, i graviditeten, så får jag inte ta dom p.g.a risken för fosterskador (gud förbjude) så i 5 månader har detta plågat mig. Och varje dag går jag och tänker ”snart borde det släppa” och ”det släpper säkert snart” …

Men sanningen är den att det för varje vecka som går bara blir värre. Ju tyngre jag blir desto mer tar det på mina axlar och nacke… Jobbet blir lidande då jag inte fixar att sitta vid datorn. Jag vet inte vad jag ska göra längre!

Det fina vädret gör inte saken bättre, snarare värre!

Någon mer med dessa besvären? Vad har ni gjort åt det?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 4