Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Ibland är jag för taskig…

…Igår kväll satte jag STOPP för fettot jag blivit..


stop

…När vågen står på 90-95kg och när man bara är 169cm lång, då får det vara nog!

Jag satte stopp för det igår kväll, och jag har förvånansvärt klarat mig utan att känna panik och hunger idag… När magen klirrat efter mat har Nutrilett suttit fint…

Får vara på Nutrilett nu i tre veckor + promenader och lite situps om kvällarna och morgonen osv. Ska nog gå bra!

Denna gången ger jag mig inte… Vad någon än säger! :)

Ja och till något helt annat… Idag skrev jag även in Alvin på dagis. Eller, snarare ansökte om plats till honom… så nu väntar vi på deras beslut..

En runda till Ö&B och Willys blev det oxå.. Köpte mjölk till lillfisen.. På Ö&B hittade jag en ugnsglasform eller va de heter på 3 liter som dom hade sänkt priset på. Från 100+kr till 29kr … Skitbra! :)

Tänkte köpa till mamma oxå men det var ju helt omöjligt då det bara fanns 5st kvar, och de två kvinnorna som var framför mig tog vars två.. Så man fick ta det som blev över!

Ganska roligt då de inte sett den sista som blev kvar. Den ena kvinnan la märke till den och sa till den andra att de fanns en till kvar..

Jag såg att hon var påväg att ta den med, så jag böjde mig ner och tog den istället..

Hon gav mig värsta hatblicken, vände ryggen och gick iväg babblandes på arabiska eller va det var för språk… Ja menar, det finns faktisk fler som oxå vill köpa. Måste man va så jävla självisk och plocka på sig ALLA??  .. Herregud!!


Nån bild, eller två kommer upp sen.. Nu ska jag titta lite på tv och prata med mamma och mormor.

Hej så länge!

En reaktion på ”Ibland är jag för taskig…

  1. Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se – tuffa kläder för barn 0-6 år :) Kika gärna in och var med i tävlingen :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara… Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)

    http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = fem