Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

IDEER OCH HJÄLP NÅGON???

Okej jag har ett problem.. Snälla kom med ideer och hjälp mig komma ut ur detta!?

… Några bra ideer på snabb viktminskning?? Jag behöver all hjälp jag kan få och tips?? … Please?

tjock-tjej-kopia_141499167_155790839

12 reaktioner på ”IDEER OCH HJÄLP NÅGON???

 1. awwh så söööta dåå:) haha kan man lugnt säga största nörden här:P jag pluggar till arbetsterapeut hihi:) vad gör du nu för tiden ?

 2. Jadå klary dom kommer ihåg dig dom hälsar tillbaka. vad pluggar du? nöööörd haha

 3. va skön, känner att jag vill flytta hem igen hehe:P guud va jobbigt det måste vara för er, hoppas ni tar er igenom detta, hälsa alla så gott ( om de fortfarande kommer ihåg mig hihi)

 4. Nej jag bor hemma hos mami o papi hehe, det har varit.tufft i familjen sen mormor o farmor dog…

 5. jaa det har jag emma gjorde det i augusti typ;) jag pluggar i umeå det var därför jag flyttade :) har du med flyttat eller?

 6. Nuuuurkic vi alla sitter i samma båt med det där:/ jag kör så här att jag äter som vanligt sen kör jag en hård träning och det ger faktiskt resultat :) dessutom har jag gått ner som bara den efter jag flyttade till umeå :(

  EMMA PETRIKA men gud vännen lever du ? hur är det med dig? det var inte igår man hörde från dig:/ hoppas allt är som det ska hemma ?:)

 7. Jag har gått sen i september 2011 har gått n er 7 kg bara men på söndagar äter jag vad jag vill så jag går bara på dieten från mån-lördag hehe svårt men man lär sig ska börja träna nu oxå så hoppas jsg går ner där oxå;) hehe lycka till gumman håller tummarna för dig ge inte upp det har jag gjort ett par antal gånger hehe. hälsa familjen kram emma

 8. Seriöst? Hur länge har du hållt på med den?? Och hur mkt har du gått ner hittills?? Haha sån nyfiken! :D
  Här e allt super, ja lägenheten ligger på plantan. Skitnära mormor! :D hahaha hela släkten samlad! ;D

  krammam

 9. Jag kör oxå på nutrilet men det är skit man blir hungrig hela tiden hahah jodå allt är bra med mig är bara sjukt trött på att sitta hemma jag vill ha ett jobb snart hahah jag ser att lilleman bara växer o.växer hehe han är verkligen otroligt söt liknar dig mycket. var har du flyttat ? e det plantan ? många kramar från emma

 10. Haha ja det fick bli min räddning… Jag började med den IGEN idag.. Nutrilett kör jag med.. :D .. Får se hur jag pallar med den iom det bara är sånt grejs man ska dricka..

  Hur e de med dig annars gumman?? Allt bra? :)
  Träffade din mamma och bror på Willys för ett tag sen :D

  Kramaar

 11. Hej nur du kan testa LCHF dieten där rasar man i vikt snabbt. kram emma
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × 3 =