Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Igår kom de!

ÄNTLIGEN!

Papperna från migrationsverket kom igår, nästan en och en halv månad sedan mannen min var på intervjun! :D …

Frågorna besvarades direkt och idag hämtade jag ut sista pappret som behövdes från skatteverket så nu är det skickat! :D

Åh nu håller jag tummarna på att det inte tar en evighet tills de beslutat när han får komma hit! :D

Bebis vaknar… Hej så länge!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + = 2