Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Mammas brandman!

Älsklingsplutten har äntligen somnat och jag har bäddat ner mig i sängen.. Tänkte jag skulle visa min lilla Brandman innan jag somnar.. Så söt!

Har även glömt berätta (under bloggpausen) att det varit en STOR lagerutförsäljning här i Helsingborg. Kommer inte ihåg vilka märken, kan kolla upp det, men det var hur fina kläder som helst. Fick med mig hur mkt som helst för bara 1120kr .. Ja ok 1120kr låter inte lite men för allt som jag fick med mig – tro mig det är lite!

Några tröjor, som nämnt precis massa underkläder, därmed ton med strumpor, vantar, 2 bodysar till Alvin å masssssa annat. Alla bebiskillkläder var slut så jag hade tur som fick tag på de sista 2 som faktiskt var stl 74 :D .. gladis här ja!

Och nu är det ju så att jag har sjukt mkt att skriva färdigt och visa som sagt från innan.. som jag inte riktigt hunnit med. Det blir en massa ”gör det sen” å så blir det inget.. Jag får väl se när jag får tiden till det. Pallar inte stressa upp mig för det! … Vi tar det som det kommer! :D

Så därför kan jag inte lova något om när det kommer upp bilder på det. Ska försöka såfort jag fått MEGAtid för mig själv, vilket är… ehhm… vi får väl se helt enkelt! ;)

… Här har ni mammas brandman med telefon, skärp å hela köret! ♥

DSC_0055Haha visst är han sööööööt! :D Min lilla LÖV!

En reaktion på ”Mammas brandman!

  1. Vilken sötnos, och vilken fin body =) Max har en polisoutfit ( hur det nu stavas)

    SV: jJa skorna är verkligen ett måste =) Köpte mina på sensommarn, tror att de hade precis kommit in i butik. Älskar skor med klack men är så lat, tycker det är super jobbigt , Hahaha… Men en kompis övertala mig, sa att jag måste skärpa mig och hotta till mig lite . Haha… Så det är ju ett stort + att de är sköna =)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 7