Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Pyssel å knep

Här hittade jag lite pyssel å roligheter man kan hålla på med när man har tråkigt… Något man har nytta av dessutom!

…Den ideen med lampan är grym,  tycker ni inte det??

image

image

image

…Posted by using WordPress for Android

En reaktion på ”Pyssel å knep

  1. haha, okej nu är jag kanske världens mest segaste person. MEN HEJ! (bara sådär två månader senare). Jag bor i billesholm. Vet du vart de ligger? cirka 40 minuter med buss utanför helsingborg :). Vad söt poojke du har. hihi!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × sex =