Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Röda fläckar????

Sen klockan var 11 har jag försökt få Alvin att somna.. å gick det tror ni??

Nej! … han ligger i vaggan och sprattlar en massa.. Han gråter iaf inte.. om han inte får för sig att börja. Vilket inte är något nytt nej.

Innan ikväll när jag skulle byta på honom såg jag att han fått en massa massa utslag på mage och bröst…RÖDA STORA UTSLAG!! .. Därmed har han kliat sig och rivit upp där.. Kan det vara det som irriterar honom så mkt så att han gråter??

Men det var inte där igår eller de andra dagarna.. Har ifs märkt av en röd fläck vid naveln men ja trodde han hade rivit sig.. Nu är den större!

Jag fattar inte varför jag inte ringde BVC imorse?!?!?!?! Idiot fan e ja! ska fan bli det första jag gör på morgonen.. punkt slut!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = nio