Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Sju till nio månader??

I’m Back! ;)

Jag har varit världens mest lata människa man någonsin hade kunnat tänka sig dessa två dagarna.. Eller hur många det nu är som jag inte har bloggat??

Jag har inte gjort speciellt mycket… En sväng förbi MaXi, Netto och Hemköp för tråkighetens skull i förrgår, köpte lite köksredskap för 10kr/st…

Igår drog jag en sväng till Ö&B och Jysk. Köpte mig två sittpuffar på jysk och två sittkuddar till sittpuffarna… Ö&B glodde jag genom bara.. Dom har ändrat jätte mycket där. Förmodligen någon renovering or something på G´.

Har fått hemtelefon kopplad (eller ja, jag har fått nummer, på fredag börjar det fungera) … Sen har jag i princip tråkat livet ur mig…

1002

1002d

Idag ringde jag till Migrationsverket och pratade med dom. Det tar (sa dom) 7 – 9 månader innan ett beslut fattas om älskling får komma hit eller inte.. Är det verkligen så lång tid??? Nästan ett år har jag fått vara utan honom (om vi inte räknar sommaren då jag var hos honom)Jag pallar inte! :(

De sa jag kunde skriva ett brev och skicka in till dom, där jag förklarar varför jag vill man ska snabba upp det.. Så jag gjorde det och skickade iväg det ikväll..

… Man får väl hålla tummarna och hoppas på att det inte tar 7-9 månader! :(

tumme_9297970_31493361
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 1