Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

SJUKA DRÖMMAR GÖR EN KNASIG

Här är jag – sådär sent som vanligt! … Vi hade gäster fram till en stund sedan så det får bli ett sent inlägg igen..

Det blev en timmes senare träning imorse än vad jag tänkt mig. Planerna var att gå upp 6 för att vara iväg kl. 7 – sen träna till 8 – halv 9 and thats it. Men så blev det inte! Låt säga att jag sköt upp allt med en timme. Ha ha! .. Ärligt talat så kommer jag inte ens ihåg när larmet ringde. Tur jag vaknade kl 7 av mig själv. Stoppade i mig lite frukost och packade väskan. Runt 8-tiden var jag ute och hade buss direkt när jag kom ner till busshållplatsen.

Runt halv 9 var jag färdig och började på motionscykeln på gymmet. Inget av det jag gjorde på gymmet imorse passade mig. Ärligt talat kände jag plåga och tvingade mig själv till allt. Tur man är så envis, annars hade jag vänt hemmåt.

Jag var hemma runt tian och började vädra som en galning, höll på dö så kvävt det var i lägenheten. Alvin vaknade han med så vi slängde oss på sängen hos Adis. Därefter somnade jag och dom lät mig sova fram till klockan 2!!!! :o  – Fick en chock när jag vaknade men så skönt det var!! :D

Jag hade en konstig dröm om att någon hade snott en orange filt som liknade Alvins blåa och jag gick runt och letade efter tjuven. Jag hittade ingen tjuv – däremot så kom jag till en butik på takvåningen där dom sålde filtar och en gammal gubbe som var ägaren till den butiken sa att Adis träffade sitt EX  på ”NATTKLUBBEN LASERDOME” !!!!!!!  … NATTKLUBBEN LASERDOME?!?!?! HAHAHAHAHA

Drömmar e helt knasiga. Men roligt var det. När jag kom till denna nattklubben så gick jag ut genom en dörr där det på andra sidan var en jättestor lekplats. Där såg jag Alvin som lekte med sin badboll från Biltema. Men jag gick vidare och letade och kom sen fram till några trappor…. Då vaknade jag! Eller ja det är vad jag kommer ihåg av drömmen. Helt jävla sjukt!

… Ikväll har det varit ganska lugnt. Klockan halv 7 var jag på gymmet igen och körde hårt som fan. Var hemma kl 8 och då kom våra kompisar över. Måste säga att det var jätte trevligt och skönt med sällskap! Jag älskar att jag blivit så mycket piggare och gladare sedan jag började träna! Känner verkligen att jag hittad ”DET DÄR LILLA GÖMDA” som finns hos alla.. Haha

Nää nu börjar det bli en roman… Jag kortar ner lite.. ! :D
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = arton