Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Snö????? Nej! Slask!

Ja, det snöar! Vi fattar!.. Även vi har fönster och dörrar och kan faktiskt kolla ut!

Min facebook handlar i princip om att det snöar idag.. Big Deal!

Det ända jag ser ute är slask… Så dagens snö är enligt mig inget att skryta om!

… Imorse blev man väckt av kusinen som var ute med flickan sin och ringde till mig! :D  .. De va i närheten så de kom och hälsade på. :) . Vi pratade lite å hade det allmänt trevligt! :) .. Sen skulle de iväg igen.. Så nu sitter man här i soffan och degar.

Ska dra mig till köket en stund medan baby sover. Diska lite och laga nått käk som jag och Alvin kan stoppa i oss.. :)

Jag VAR sugen på en runda till IKEA fram tills jag såg vädret… Nu vill jag ligga under täcket och sooooova!

Snapshot_20110425… Titta den här bilden hittade jag precis här på datorn.. Här var jag i 8-9 månaden (även fast magen inte syns) .. Men asså kolla så svullen man var i hela ansiktet. Näsan!? :s

En reaktion på ”Snö????? Nej! Slask!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = tjugo fyra