Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

Student och ledighet

Lillebror tog studenten i fredags så torsdagen gick åt förberedelser och matlagning nere hos mamma och pappa.
Jag tog ledigt fredag också så vi slapp stressa med allt.

Dagen rullade på som den skulle, fullt upp, gäster osv. Alla kom inte i fredags så festen fortsatte på lördagen, hela dagen! Jag blev t.o.m trött så jag somnade i sovrummet bredvid min systersson! Mitt lilla troll! ♥

Det var två dagar med fullt upp att göra. Igår skulle egentligen flera komma men dök aldrig upp så vi åkte därifrån runt 5 tiden. Bad mannen köra upp till väla en snabb sväng då jag veeerkligen behövde ett par gravidbyxor som sitter fint på mig.

De jag köpt tidigare är för stora för mig. Ångrar djupt att jag inte tog en storlek mindre så man slapp vara på jakt efter byxor hela tiden!

Jag hittade ett par jätte sköna ankellånga, svarta byxor som jag nappade på direkt. Riktigt mycket stretch (stavning?) i dom så jag fick på mig storlek 38 utan några som helst problem! Och då är jag en 44/46:a egentligen! Sjukt va!? Kändes bra i alla fall! HA HA!

Jag haffade ett paket gravidtrosor på Lindex också. Även dessa i mycket mindre storlek än vad jag brukar. Från L/XL till S!!! Köpte M förra gången och efter tvätt så sitter dom OK men så fort man haft dom på sig i någon timme så blir dom så stora. Jag får liksom inget stöd av dom. Och det behöver jag verkligen nu! Min mage är så tung redan!

Så när vi kom hem blev det duschen för oss alla. Jag hann laga mat till oss efter det. Snabbt ihopslängd ris och kyckling i currygryta. Så det fick bli en lite sen middag men det gör inget.
Jag hann tvätta två omgångar med kläder och jag hann städa rent hela badrummet (tro mig det behövdes)!  A. hjälpte mig faktiskt att byta gardinerna i köket också!

Kl 23.30 exakt gick jag och la  mig! Kunde inte somna direkt utan låg och vred och vände på mig. Sista gången jag tittade på klockan innan jag somnade var vid 00.36
Idag! Är jag så in i PIP! trött!!

Huvudvärken är igång igen så jag får väl höra med sjukgymnasterna om en tid till akupunktur för det verkar vara det enda som hjälper. Jag ska försöka stå ut dessa två veckorna för sen går jag på semester!! Vill så gärna inte sjukskriva mig! Men vi får väl se hur det går!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + 1 =