Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

V. 22 & Fullt upp all day long!

Denna dagen blir lång idag. Kort om det blir roligt dock! Ha ha!

Jag jobbar mellan 8.30 och 15.00, därefter får det bli en snabb runda hem för att byta om och fräscha upp mig lite. Kl 17.00 träffas vi från jobb nere på Mollbergs för mat och föreläsningar.
Räknas ju pågå till kl 21.00!

Tur mannen kunde komma hem tidigare idag och ta över passningen av Alvin, annars hade jag fått stressa ner till mina föräldrar med honom och tillbaka sen efter föreläsningen. Så skönt när det går att lösa saker på annat sätt!
Igår höll jag på med bilderna från helgen (de måste komma upp snart)! Jag gör dom i collage så blir det bättre tycker jag.

Jag är nästan helt färdig, några till kvar bara, sen laddar jag upp dom i två olika inlägg på resp. dagar.
Tror det blir bäst så?

Jag fick ge mig efter tag då mitt huvud höll på sprängas. Trots Alvedon hela dagen så gav det sig inte. A. masserade mig också men det gav sig inte då heller. Mina axlar tar död på mig, och huvudvärken kommer ju därifrån!

I 5 månader har jag fått dras med huvudvärk nu. Jag orkar snart inte mer!
Det är faktiskt det enda negativa med denna graviditeten, annars mår jag bra!

Btw, idag går jag in i v. 22!

 
image

En trött tjockis på jobb!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − två =