Nur heter jag, mamma till Alvin och Elvin. Bor i en av Skånes finaste stad, Helsingborg, med man och våra prinsar! Vi är en helt vanlig familj utan några större överraskningar. Bor i lägenhet i stadens finaste område och drömmer om hus en vacker dag. Bloggen handlar mycket om vår vardag, Alvin och Elvin samt en del om min viktnedgång med Lchf! …… Välkomna in i mitt liv! – Mamma Till A & E

Add Comment Register

VaccinationsFeber

Herregud vad jag har fått sova idag! Eller ja i eftermiddag! :D

Bebis mådde inte speciellt bra runt lunchtiden. Han var så gnällig och villa vara in till mig heeela tiden! Trött, hängig och ville inte äta.

Jag misstänkte febern direkt, då vi var på hans andra vaccination igår, sa bvcläkaren att han kunde få lite feber. Å så var det tyvärr..  38.5 visade tempen. Förra vaccinationen klarade han sig utmärkt, utan feber eller något. Å snart väntar en till vaccin. Hoppas det inte blir för tätt in till dessa.

Han fick iaf panodil och en flaska mjölk som han bara snutta på. Så söt. Jag la mig i soffan med honom och vi somnade bådatvå. Pappa hade hunnit komma hem från jobbet och satt en filt över mig. När Alvin vaknade tog han honom och sa åt mig att gå lägga mig i rummet så jag kunde sova ut i lugn å ro. Å så blev det. :) Vaknade halv 10 igen. Haha . Tyvärr kan jag inte påstå att det var utvilande då jag har huvudvärk nu!

… Kom på att detta är den sista månaden vi befinner oss i  kategorin Alvin 3-6 månader.. Snart blir det EN TILL ny kategori!

DSC_0243

I L♥ve you!

En reaktion på ”VaccinationsFeber

  1. Javisst är den cool klockan! :) Kostar bara 99 kr 6 så får man ju den i en fin ask. Perfekt som en liten pressie till en själv eller någon annan. :D

    Hoppas febern är bättre! Love hade också feber igår, 40, 1 som högst men idag så är den nere på 37.3 så jag är nöjd! Men blir vab dag imorgon med för säkerhetsskull.

    Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta × 5 =