AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

alive…

ulrica strand

Hej alla nya och gamla!

Kul att se att det fortfarande finns lite trafik här! :) 

Jag kommer inom kort finnas på ny portal och kommer ha, till skillnad från här en mer lifestyle – träningsblogg. Kommer även inom kort att erbjuda PT-online, kostscheman mot beställning, m.m.

Jag är SAFE-certifierad Personlig tränare, styrketräningsinstruktör, gruppträningsinstruktör och specialiserad på träning innan, under och efter graviditet <3

KÄNNER DU REDA NU ATT DU VILL KÖRA, VETA MER –

KOMMENTERA HÄR ELLER PÅ MIN NYA PORTAL ULRICASTRAND.COM 

För er som inte vet vem jag är sedan tidigare är det bara att skrolla ner så ses och hörs vi snart! Kommer ploppa till med lite bilder för er som inte sett varken mig eller mina kids på länge!

Jag kommer inte heller längre gå under namnet MyMiracle (i alla fall inte fullt ut 😉 ) utan som det jag faktiskt heter: Ulrica Strand. Ni finner mig på instagram som det också sedan en tid tillbaka!

 

ulrica strand

 

KRam på Er*

 

 

 

2 reaktioner på ”alive…

 1. Hej Linda!

  Åh vad glad jag blir! Och vad roligt att du är intresserad!!! Special price 4 you! 😉

  Jag är i full gång med förberedelser och planering och hoppas börja i liten skala inom en månad. Kommer då ta max 10 kunder för att kunna erbjuda bästa service samt själv se hur mkt tid etc det kommer ta!

  Kommer komma mer info under nästa vecka och sedan successivt byggas på!

  Och tack, vad roligt att höra att jag inspirerar! Det värmer! Keep ut the good work och frågor om både kost och träning är alltid välkommet! Och gärna på min nyuppstartade – såsmåningom – renodlade träningsblogg ulricastrand.com!

  Vi ses och hörs!

  KRAMAR! <3

 2. Gud vad roligt att du ska börja med pt-online!!!
  Du är en stor inspirationskälla för mig och har följt dig så länge…. Hängde på din blogg dagligen när jag var mammaledig för ca 3 år sen.. Följer dig på instagram.

  Jag skulle gärna vilja komma igång med din tjänst!!!

  Är inte helt otränad men vill få mera struktur på min träning och en nystart!!!

  Ojojoj…. Vad jag längtar till du sätter igång!!!
  Och längtar tills du hör av dig om mer info!!

  Kram Kram Linda (instagram: Solhyddans)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + fem =