AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

En nio månaders lång väntan har börjat!

Har känt på mig i flera veckor att något varit annorlunda inom mig, yr, supertrött, lätt illamående om mornarna, hmm… misttänkt gravid! Men efter 3 negativa grav-test accepterade jag faktum att jag inte var gravid.

Med en sedan, 2 veckor försenad mens, cyklade jag iväg för att köpa mitt fjärde test! GRAVID!

Chockad och 500 kr fattigare på mina graviditetstest-inköp stod jag som förstelnad i badrummet, såg på mig själv i spegeln framför. Det var alltså dags nu, dags att bli mamma, bli vuxen på riktigt.

En dryg  vecka har passerat sedan dess nu, jag och min älskade pojkvän är båda nervösa och förväntansfulla inför den tid vi har framför oss nu Första besöket hos barnmorskan på tisdag, 1/7, får se hur det går!

3 reaktioner på ”En nio månaders lång väntan har börjat!

  1. Fast du kanske inte är gravid?! Tog bara det för givet av någon anledning! Hängt för mkt på ”gravid forumet” senaste veckan!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = tre