AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Första pizzan!

Har till och från mått lite illa, framförallt på mornarna, men har aldrig varit så illa att jag behövt rusa till toaletten, förrän idag! Dessvärre fanns ingen toalett tillgänglig utan stod mitt på gården iordninggjord för att åka och kika på en ny större lägenhet som kommer behövas när så småningom, om allt vill sig väl, det lilla miraklet tittar fram. Bara att inse fakta, springa till närmsta buske och befria magen från frukosten... Yummie!

Sena som vi var i vanlig ordning var det sedan bara att hoppa upp bakom pojkvännen på Vespan och gasa mot lägenheten vi skulle kika på! Puh, god morgon!

Måste ändå tillägga att det måste vara första gången i mitt liv jag kräkts och ändå känt mig lycklig över det, det bekräftar ändå på nåt sätt det nya livet inom mig!

Sol idag och lite nervös inför lunch med min pojkväns mamma som precis fått veta om graviditeten!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ åtta = 11