AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Psykbryt på ICA

Tröttheten är oslagbar! Igår fick jag inte chans till mina, numer obligatoriska 2 timmars middagssömn, och jag totalt bröt samman! Trodde aldrig jag skulle tillhöra dem som bryter ihop för inget, skriker och gormar utan anledning. Men jag är nu beredd att erkänna att det är till JUST DEN SKARAN jag tillhör.

Kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha till middag igår kväll inne i mataffären. Mår i dagsläget illa av allt rött kött och fanns ingen fisk jag kunde äta och kyckling mådde jag också illa av. Min pojkvän föreslog färdig fiskgratäng, något som, varför vet jag inte, blev droppen som fick bägaren att ringa över för mig. Så mitt vid frysboxarna på ICA var det storgrina som gällde ett tag Kände mig som en 5-åring när vi lämnade butiken, utan nåt till mig att äta i matkassen!

Väl hemma lade jag mig på soffan och lipade lite till och vägrade äta. Vi hade bestämt grillkväll med Simons bästa kompis men jag orkade verkligen inte. Grabbarna fick grilla burgare själva. Efter en tids snyftande började jag visst bli lite hungrig trots allt, och som en skänk från ovan kom min älskling då in med en mamma-sushi han varit och köpt över gatan. Jag har världens bästa kille!

Så tillslut, mätt och bättre till mods somnade jag för natten i första reklampaus i Bridge Jones Diary.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 4