AKTUELLT HOS MIG JUST NU ÄR FLYTTEN TILL ULRICASTRAND.COM Min mammablogg tar klivet ut i verkligheten och transformeras på vägen till en tränings- och lifestyleblogg med, inom kort, tjänster som PT-ontline – nischad mot kvinnor som ska, eller nyligen fött barn, samt kvinnor i största allmänhet! Jag har själv inom loppet av 2 år fött två barn, vet vad det ställer för krav på kroppen och lämnar för spår. Jag är utbildad PT och vill nu hjälpa andra till en stark och frisk kropp! Och knopp! Och samtidigt visa att man kan ha kul på vägen!

Add Comment Register

Tickande illamående

Vår i boxervalp Splif!Idag är det fredag vilket för mig betyder morgnträning 06.45. Eftersom jag har den stora äran att vara instruktören är det inget att be för, upp ska jag! Trogna deltagare står redo så kalabalik om jag inte finns hurtig och pigg på plats. Konstigt nog får jag alltid energi när jag väl satt min fot innanför dörren på gymet, men vägen upp ur sängen har känts tuffare de senaste dagarna och idag kändes core-passet tyngre än normalt. Brukar alltid kännas som att jag kan göra minst dubbla alla övningar utan problem, men idag kändes det riktigt tungt och jag kände mig allt annat än smidig och vältränad där på lilla scenen med spotlihgtsen i fejset! Ha ha, ja jösses! Kändes skönt att ha tjejkompis med på passet så jag, sant eller falskt, kunde få höra orden ”nejdå du såg inte alls trött ut, tvärt om!”

Sedan efter god frukost på stan var det dags att cykla hem för att gå ut med lilla boxervalpen här hemma, för att sedan försöka ta itu med mina studier, något som bara inte fungerar alls i dagsläget. Jag är så brutalt trött hela tiden. Sovit minst två timmar mitt på dagen varje dag denna vecka och ändå slocknat innan 22-tiden! Helt galet!

Var precis i mataffären för att hitta något till lunch, omöjligt – precis allt fick mig att må illa! Slutade med att jag åt fyra leverpastej mackor med smörgåsgurka, det funkade konstigt nog!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 8 = tolv