Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

Halvvägs!

Idag har det varit en sån där dag igen när allt har gått i ett. Och då har vi ändå inte gjort något speciellt! Marcus har varot super duktig och lagt sten så nu är iallafall nästan hälften klar

image

image

Jag och barnen har varit inne och busat hos Maja större delen av dagen. Jag undrar hur länge det tar innan Thea börjar ”köra tåg” här hemma som de pysslade med idag! ;)

image

image

Vi åkte ner till hamnen och käkade middag idag, ingen av oss hade någon som helst lust eller motivation att ställa sig och laga mat så då var det bästa alternativet. Tog en promenad och kikade på båtarna och hamnade tillslut på stranden så där åkte barnens kläder av så de fick plaska lite i vattnet – mycket uppskattat av båda två! Thea ville inte åka därifrån så vi ska ner i morgon med fast då ska badkläder och handdukar tas med ;)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 14