Kul att du har hittat till min blogg! 27 år, Ölänning, fru, 2 barns mamma – Thea föddes i Januari 2012 och Alvin i September 2013, pysseltokig, sy nörd och alldeles underbar ;) Lämna gärna en rad i kommentarerna!

Add Comment Register

”Stor tjej nu!”

Bara för att jag skrev igår om att Thea inte vill bajsa i pottan gjorde hon det igår! Fast snäppet bättre, hon valde toaletten istället :) Och om hon var stolt innan var det inget mot vad hon var efter det! ”Jag är stor tjej nu mamma” säger hon väldigt ofta numera :)

Det blev ingen marknad igår, istället stannade vi hemma och solade och badade i poolen. Var och hämtade katterna också och båda två hade infektion i urinvägarna så de ska ha medicin i 5 dagar. Det skickades iväg en bakterieodling som jag ska få svar på på måndag så då får vi se om det behövs ytterligare medicin. Har inte fått i någon av dom medicinen än, Tequila gick och la sig igen efter frukost och Caesar har inte kommit in än efter nattens äventyr! Men det kan nog bli en spännande historia då det är flytande medicin som ska sprutas in i munnen. Tabletter är ju betydligt enklare att få i dom!

Kanske att det blir marknad idag istället fast det ska bli vaaarmt här idag! När jag gick upp vid 7 var det redan 23 grader!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 7