Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Barnens Show

Måste tipsa er om en föreställning som gå av stapeln nu till helgen på Berns. Det ät barnens Show med bland annat Farzad känd från Bolibompa.

Den 26 april öppnar dörrarna till en storslagen och lekfull show på Berns i Stora Salongen där Farzad Farzaneh, som driver den framgångsrika podcasten ”Barnens Pod”, tillsammans med Julia Frej kommer att uppträda med sin föreställning Barnens Show.

Ni som lyssnar på barnens pod kan nog tänka er precis vad det här är för slags show. Ni andra: det är en show med lite bokstavslåtar live, lite vardagsfilosofiska tankar, lite drama, lite skratt, lite lek och en och annan överraskning!

De spelar på Berns en endaste dag och det är söndagen 26 april. Så passa på med andra ord, jag tycker det är jätte synd att vi själva inte kan gå. Tror att William skulle uppskata just detta. Han har verkligen kommit in i en ny ålder känner jag, man kan prata med honom om saker på ett helt annat sätt och dessutom upplver jag att han vuxit bara de senaste två månaderna i mognadsgran. Vilket får vilket mamma hjärta som helst att smälta lite tror jag.

Barnens_show_bloggKommentera


5 + = tretton