Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Då har vi gjort Ikea

Vi passar på att anstränga kroppen helt enkelt, haft värkar hela dagen idag och faktiskt riktiga sådana så det känns som om vi går framåt. Så vi bestämde vi oss för att ta en sväng till Ikea, dock resulterade det i att inget av det vi skulle ha fanns, så det blev en resa i onödan…

Vi svängde också in på Bromma Blocks, pappa P behövde nys skjortor och så skulle vi kolla på en fåtölj som vi funderat på. Men det resulterade också i att det blev skjortor och ett gäng med pärlor till barnen. Så nu passar jag på att vila och pappa P och William pärlar.

IMG_1553.JPG2 kommentarer på inlägget “Då har vi gjort Ikea”

 • Emelie skrev 7 september, 2014 17:57

  Hej underbara du! Jag väntar mitt första barn som ska komma i Januari. Vad ska man välja för vagn? Vi bor uppe i Kalix så den ska både vara lätt att köra i snö och vara snygg. Ska man ha svängbarahjul som alla andra?

  Din blogg är bäst!

  Kram Emelie i Kalix

 • soon to be skrev 29 september, 2014 11:09

  Hej,

  Tack för din kommentar.

  Såg att du undrar lite över vagn, grattis till bebisen får jag lov att säga.

  Kalix kan ju var lite snö i, jag skulle rekommendera den vagn jag kör vår Lilly i nu och det är Brio Go Next, den finns även så man kan få vinterhjul till och det är ju kanske att föredra med snö. Sedan kan du ju ha dom enkla svängbara hjulen när det är sommar och skönt.

  Jag tycker den är enkel att ratta runt, bra med utrymme både i ligg och sittdel. Bra varukorg och som du säger att den gärna får vara snygg, för det tycker jag den är.

  Du vet väl att jag bytt bloggplattform nu? http://blogg.lekmer.se/soontobe/

  Kram

Kommentera


nio × = 27