Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sponsrad Video: Förvänta dig mer- Blue Village

Som ni vet letar vi för fullt efter resa till någon gång efter jul, och hur mycket man egentligen vill vara spontan och påhittig så är det väldigt simpelt att välja charter tycker jag. Uppstyrt och det finns allt för de små och för oss stora, dels för att kunna ha en bekväm semester men det finns med största sannolikhet en massa barn som kan leka och busa hela dagarna. Efter jul så kommer det dock inte bli någon charter, jag tror mer på att åka iväg och försöka anpassa semestern lite eftersom, dels för att vi är så många men också för att vi är så olika i åldrarna. Vi kommer inte kunna tillgodose alla precis hela tiden och det gäller att offra sig lite då och då för att man ska hinna med att göra något just för alla.

Bamse och hans gäng är ju helt klart en favorit här hemma och det lär garanterat bli en och annan charter till i de små barnens liv ;)

Sponsrat InläggEn kommentar på inlägget “Sponsrad Video: Förvänta dig mer- Blue Village”

  • Susanna skrev 14 oktober, 2014 16:14

    Så härligt med resa :D

Kommentera


8 × åtta =