Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av sjubarnsmamman :-) 10 frågor som jag ska svara på och sen skicka vidare frågorna till 10 personer :-)

1) Vad gjorde du för tio år sen?

Då hade jag precis börjat smälta att vi skulle få tvillingar 😀 Jag hade även fullt upp med förberedelserna inför vårt då stundande bröllop :-)

2) Vad gjorde du för 1 år sedan?

Försökte bli gravid 😀

3) Fem snacks du gillar:

Nu är ju snacks ajabaja för mig men det jag gillar är: Marabou choklad, saltlakrits, salta pinnar, mandlar, chokladpudding

4) Fem sånger du kan hela texter till:

Oj….är dålig på sångtexter ju 😀 Imse vimse spindel (på 3 språk), I ett hus vid skogens slut, bä bä vita lamm, Ekorrn satt i granen, gubben i lådan mm 😀

5) Fem saker jag skulle göra, om jag var mångmiljonär:

Spara undan en fin slant till alla familjemedlemmarna, resa med familjen nånstans varmt i en månad, och under den tiden låta huset renoveras helt klart, anställa en kock och PT, starta eget….

6) Fem saker jag aldrig skulle klä mig i, eller köpa:

Harembyxor,kortkort, över 12cm klackskor, rosetter, hmm…kommer inte på annat 😀

7) Fem saker du gillar att göra:

Umgås med familjen, baka, läsa, träna, rida

8) Fem dåliga vanor:

Envis (på gott och ont), ibland väl tjatig, lite väl naiv ibland, rökning, bekväm av mig 😀

9) Fem favoritleksaker:

Datorn, mobilen, kamera, symaskinen , crosstrainern

10) Tio personer jag vill se göra denna utmaning:

Jag väljer att ge utmaningen till de som känner sig manade !


Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: [email protected]

16 reaktioner på ”Utmanad!

 1. Jag sitter och går igenom bloglovin för tre dagar tillbaka 😛 Det var en del inlägg! Alla skriver som galningar haha.

  Har med gjort den där utmaningen. Kul. Man skall nog kanske inte skriva ner sina dåliga vanor om man inte kan ta kritik. Mirka du har skinn på näsan så du vet nog vad du gör :-)

 2. Tänk,jag visste direkt att det skulle bli tjo och tjim om rökningen…! Jag tycker att det är så himla tråkigt att det ska vara fritt fram att komma med en massa pekpinnar,när man säger att man är rökare. Det är ju faktiskt inte olagligt att röka och det är olika för alla hur svårt det är att sluta. Jag är (givetvis) själv en rökande mamma och det är ju inte precis nåt man är stolt över! Jag har provat det mesta i rökavvänjning,plåster,sugtabletter,rökslutargrupper och ja,jag har läst Allen Carrs bok,MÅNGA gånger. Men nej,jag har ännu inte lyckats.
  Och det blir inte lättare,när alla ska komma med sina åsikter om hur usel man är,att man skiter i sina barn och att det minsann bara är snack att det är svårt att sluta.
  Jag hoppas innerligt att jag lyckas en dag,för jag vill verkligen inte röka och jag är livrädd att jag ska dö ifrån mina barn.
  Så Mirka,en av dina läsare blev lite glad i alla fall,för att du röker… Det fick mej att känna mej lite mindre usel,att veta att det inte är bara jag som är en rökande mamma… Jag tror våra barn tycker om oss ändå,inte för att vi rökare,men för allt annat vi är för dem… <3

 3. Rökte du när du väntat dina barn??? inte okej.. stackars små bebisar som ligger i magen.. Förstår inte att man röker då man är gravid? ja menar inte stoppa väl du en ciggaretten i munnen på bebisen när den är ute ur magen och född?
  Likadant är dom som dricker alkohol när dom är gravida, inte ger väl dom sina bebisar alkohol i flaska när dom är födda? de är också samma sak. nej ursch vad ledsen man blir när mammor gör sånt.. :(

 4. Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se – tuffa kläder för barn 0-6 år :) Kika gärna in och var med i tävlingen :) Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara… Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för :)

  http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html

 5. Älskar eran familj. Ska bli exakt som er när jag blir stor. Älskar barn och är så spänd tills familjen annorlunda ska börja så jag knapt kan sova.
  Dock vill jag säga att du omedelbart borde sluta röka. Tänk på alla barnen, om du skulle få cancer och gå bort. Fundera lite på det och bestäm dig för att sluta.
  Ha en trevlig helg.

 6. Du som är så himla duktig med allt. Jag vet att du kan sluta röka. Köp boken ”Äntligen icke rökare” av Allen Carr. Jag lyckades efter 40 års bolmande. Öppnade i samband med rökstoppet ett nytt konto där jag sparar rökpengarna varje månad. Det har blivit en skön slant :)
  Lycka till !!
Kommentera