Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ett avslut och ett tack!

2012-10-14 @ 22:18

Ett avslut och ett tack!

Jag var inne på min blogg idag och ser att jag fortfarande har besökare. Vilket inte är så konstigt då bloggen är fortfarande uppe men ni förtjänar att veta varför jag inte har bloggat på ett tag!
Jag började blogga för att se om det var nogåt för mig och det var kul, speciellt när man endast har fått så fina kommentarer från er! Det värmer i hjärtat att veta att man har inspirerat någon genom att bara vara mig själv!
Vilket jag verkligen har varit till hundra procent, från allt med mina felstavningar till mina nördiga tips om spel, serier och filmer. Jag hoppas att jag har get er en lite annorlunda blogg men jag känner nu att jag inte har tid att blogga och kan jag inte göra det helhjärtat så gör jag inte det alls!
Jag ska börja jobba och känner att jag vill lägga all min tid på min underbara lilla familj!
Men innan jag säger hej då vill jag passa på att ge er ett till tips eller råd ska jag nog säga med mina egna ord! :)
Följ inte strömmen utan VÅGA GÅ ER EGEN VÄG!
Sträva inte efter att vara perfekta, det som ansers vara perfekt efter dagens ideal utan VÅGA VARA ER SJÄLVA!
ONE OF A KIND!
För när man är sig själv till hundra procent DET ÄR DÅ MAN ÄR SOM LYCKLIGAST!

 

ÖNSKAR ER ALLA EN MASSA LYCKA OCH KÄRLEK!3 kommentarer på inlägget “Ett avslut och ett tack!”

 • ida

  Hej, har läst din blogg i något år och tycker att den är jättebra. Det är verkligen jättetråkigt att du ska sluta blogga.

  Hoppas att du har det bra allafall med din lilla familj :)

  2012-10-22 kl 8:34 f m
 • toblogornottoblog

  Hej Ida :)

  Tack för de fina orden!! Ibland saknar jag min blogg och mina läsare! Tror dock att det är rätt val för jag har inte lika mycket tid nu och då hade bloggen blivit dåligt uppdaterad vilket är inte så kul för läsarna! Vår lilla kille växer och det händer nya grejer i utvecklingen varje dag. Jag börjar jobba nästa vecka och känner att min tid hemma med lille man har gått alldeles för snabbt! Hoppas du oxå har det bra!!!

  2012-10-27 kl 9:53 f m
 • toblogornottoblog

  P.S: jag går fortfarande in på din blogg :)

  2012-10-27 kl 9:58 f m

Kommentera


+ 2 = sju