Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

HEJ

Mycket har hänt sedan sist :)

Hemmet är i ständig utveckling likaså barnen . Och julen närmar sig jag har nog aldrig längtat så mycket till jul som i år. Hela December månad blir roligare när man har barn all denna längtan efter tomten och alla mysiga stunder med levande ljus och tonvis med pepparkakor 😉 Jag har fyllt år också guud 29 år tiden rusar verkligen men känner mig nöjd med det jag har hunnit med på mina 29 år . När jag tänker tillbaka så har jag varit med om det mesta i mitt liv.

Pannkakstårta vart på min dag ,det kanske inte min favorit tårta men för 4 andra i familjen så finns det inget godare :)

Vi har äntligen hittat gamla antika guldramar som vi ska förstora upp dessa foton i.

Här har vi Logan i somras i Värmland

Logan just nu är en liten solstråle och älskar att vara aktiv. Han fullkomligt älskar sin gymnastik han har på Torsdagar. Goare,busigare och mysigare liten 3 åring får man leta efter.

Här har vi Milli-Valentina 1 år

Milli-V just nu är en framåt tjej som är rena rama glad skiten, är med på allt hon är som en svans efter sina syskon och pratar mer och mer för varje dag. Eller pratar och pratar hon babblar sitt språk och i det pratet så kommer det riktiga ord :) Just nu har hon fått dille på att räkna 1 2 3 det säger hon hela tiden och sedan efter 3 säger hon GÅ då ska hon springa :)

Här har vi Mercedes som är klädd till prinsessa för ett kalas

Mercedes nu är en lycklig liten tjej som är lika aktiv som alltid. Hon älskar spänning och höjder och att rita. Världens gladaste, mysigaste och roligaste 4,5 åring .

Mina tre små underbara liv !!En kommentar på inlägget “HEJ”

  • Signe skrev 19 november, 2012 9:30 f m

    Lisa, Lisa, Lisa!!! Jeg glemte din fødselsdag!!!

    Et KÆMPE forsinket tillykke herfra Viborg :-)

Kommentera