Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

JULEN 2012 – Nyår 2013

Nu var det ett tag sedan jag var inne och gjorde ett inlägg . Det beror lite på att för de människor jag nu bloggar mest för har vi besökt i ca 10 dagar . Men nu är vi hemma igen och igår skålade vi in år 2013 jag John och barnen . Det blev ett mysigt nyårsfirande med just the family (pga sjukdommar) med en livrädd hund och en liten Logan som var lika rädd han också. Nyårsmiddagen åt han under bordet 😉 Raketerna ville han inte se och heller inte höra Mercedes och Milli-V däremot tyckte att det var otroligt spännande och ”Coolt ”  Mercedes ordval.

Nu är det 2013 och jag har tagit ned alla julsaker och idag kom vår gardinerna på plats :) Jag älskar Julen men konstigt nog så fort nyår varit vill jag ha nytt nytt och nytt i huset !!

Mercedes och Logan är lediga från förskolan och de börjar igen nästa vecka.

John åker strax på träningsläger och är borta i från oss i ca 11 dagar så just nu myser vi för fullt hela familjen samlad !! Har en liten dotter som fyller 5 år den 24 Januari och det är väldigt stort  Mercedes längtar så mycket tills hon blir 5 :)

Lite bilder i jultema

Logano

Milli Valentina hänger i sista kulan hos mormor

 

Mercedes hänger

Min fina pirat

Milli Valentina fick en hund av tomten

Mina vackra trio

Älskade killar

Santa Claus

En poppis pappa

En varm och svettig Milli

Logan

Finaste syskonen

Kalle Anka

Tre av mina favoriter i samma bild

Milli Valentina jul röd

Mercedes och Logan hänger i sina kulor i granen hos mormor

Mys tjejen

GOTT NYTT ÅR OCH HA ETT UNDERBART 20132 kommentarer på inlägget “JULEN 2012 – Nyår 2013”

  • Fina Frun skrev 2 januari, 2013 4:01 f m

    vilken härlig jul ni har haft! Hoppas att 2013 blir ett fint år för er! (halkade in här av en tillfällighet och blev glatt överraskad. Är också hemmafru i gbg)

  • Elsa å Agnes skrev 8 januari, 2013 5:27 e m

    Ni verkar haft det super fint! Synd att vi inte hann ses men vi tar det en annan gång! Kram

Kommentera