Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

JULKORT

Så har vi fått tummen ur R…..A och idag fixade vi julkorten alltid lika kul och alltid lika svårt att få fokus,rätt ljus och alla att titta i kameran samtidigt och inte blinka men efter si sådär 100 kort brukar man istället få svårt att välja :)

Dessa är några av korten som vi tog idag men inget av dem blir årets julkort :)

Annars så rullar livet på här hemma. Vi håller på för fullt med det sista på huset .. Jag har te x målat i tre dagar och vill inte se en roller eller en pensel på evigheter nu . Har träningsvärk i handleden och underarmarna 😉 Julen närmar sig och barnen längtar .. I helgen får vi besök av barnens två gudfadrar och fina fina Ingela så det blir fullt ös och nästa helg får vi besök av Therese mysigt. Sedan är det ju snart JUL.. Barnens julklappar är redan inköpta de väntar bara på att bli inslagna.

Allt som sagt rullar på här hemma och det nya med Milli Valentina är att hon börjat sjunga euphoria och twinkel twinkel little star…. Kanske har vi en sångare i familjen det finns ju i släkten så vem vet ”blink” ”blink”

 

 Kommentera