Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

”LILLA JULAFTON”

Varje år så firar vi lilla julafton ute i Torslanda med Johns släkt innan själva julafton. Alltid lika kul och alltid lika sent i säng :)

Barnen var duktiga. De har hela veckan varit sjuka med feber och hade sista feberfria dagen på torsdagen så de har varit inomhus hela veckan lång instängda i vårt castle 😉 Så trodde att de skulle klättra på väggarna och bli jättetrötta. Men de tacklade av kvällen bra med lite mamma hjälp och skumtomtar. Logan och Milli Valentina hoppade i säng vid 21.00 då de var så trötta att de såg i kors och inte helt orkade med tempot :) och det var nära att Mercedes också skulle lägga sig samtidigt men hon höll ihop sig och klarade sig till kl 00.00 då hon somnade i mitt knä.

Nästan den enda bilden på Milli Valentina i kameran från kvällen som det är någorlunda fokus på :)  Hon var i ständig rörelse.

Jo jo ni ser rätt nagellack hade hon dagen/kvällen till ära :)

Trodde Logan skulle vara lite rädd för tomten men han stod längst fram och väntade på sina paket

En liten dam till som fint stod och inväntade sitt namn :)

MilliValentina var as cool till en början sedan vart visst tomten lite sådär halv farlig men i slutet så var tomten ok bara han inte rörde vid henne :)

Paaaaket !!!

Pappa hade också varit snäll

Förväntansfulla syskon

Mercedes

JULMUST finns det något godare ??

MilliValentina spelar musik i pyjamasen

pyjamas timeKommentera