Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

LITE SMÅTT OCH GOTT

Jag och John har varit borta från dessa tre trollungar från Fredag kväll till nu Söndag morgon . Första gången på 5 år vi har barnvakt mer än 1 natt eller någon timme hit eller dit. Mycket konstig känsla när man vaknade upp på Lördagen och inte skulle hem till barnen. Ett litet obehagligt tryck på hjärtat har man hela tiden utan dem. Och det gick väl inte många minuter som vi inte pratade om barnen. Och när vi sedan i morse skulle åka hem igen var jag och John som två små barn som skulle träffa jultomten :) Det pirrade i hela kroppen och man ville bara in för att kramas och pussas och höra hur mycket kul de har haft med sin farmor och farfar :)

 Fattar inte hur mycket man kan älska!!

Ikväll blir det en film i biorummet och mys och sedan sover vi 4 i vår säng i natt. (MilliValentina sover nog bäst i sin säng än så länge )

Frysta bär och frukter är en favorit hos mina tre trollisar. Och Milli Valentina blir matat. Just nu leks det mycket mamma pappa barn och Milli är så klart deras bebis.

 

Just det klippte Milli Valentinas lugg för första gången förra veckan. Ha ha ha så nu har hon en klassisk pottfrisyr tills håret på sidorna växer lite mer 😉En kommentar på inlägget “LITE SMÅTT OCH GOTT”

  • erik skrev 13 november, 2012 9:51 e m

    grattis jag jag läser thresse wikman blogg såg hon grattade dig. hon skrev välligt fina saker om dig. och jag vill gratta dig.jag är en läsare som följt dig sen 2010 eller tidare,hoppas du får en fin dag.

Kommentera